Ким Кардашијан утицајнија од Мишел Обаме?

Aгенције
Ким Кардашијан утицајнија од Мишел Обаме?

Репер Кање Вест изгледа не зна више како да изрази своје одушевљење што му је његова вољена Ким напокон постала вјереница па је изјавио како је ријалити звијезда утицајнија када је стил у питању, од прве даме Америке, Мишел Обаме.

Као разлог својој изјави да је Ким утицајнија од Мишел Обаме навео је сокрашњу слику у бикинију коју је старлета објавила на Инстаграму.

"Мишел Обама није могла да подијели са нама своју фотографију у бикинију, као што је то Ким урадила", и додао како нема разлога зашто се Ким не би нашла на насловници Вога будући да је једна од најинтригантнијих жена на свијету.

Кање је такође причао о својој љубави према Ким и признао да је тренутак вјеридбе чекао још од првог момента када је упознао Ким 2006. године.

Репер каже да је био заљубљен у Ким много прије него што су озваничили своју везу 2012. године. Такође је рекао и да је морао да сачека да она рашчисти са осталим везама, укључујући и брак са Крисом Хамфризом, прије него што је коначно могао да добије шансу са њом.

"Желио сам да оженим ту дјевојку од првог тренутка када сам је угледао. Ким и ја смо савршена комбинација."

Репер је чак признао да је купио мобилни телефон како би пратио дешавања везана за развод Ким и Криса и како би могао да је зове и шаље јој поруке.

Када му је постављено питања како је могао толико дуго да чека ову заносну бринету, сада већ плавушу, Кање је рекао да је стрпљење највећа снага.

Послије деценије пријатељства, репер је коначно добио оно шта је желио, када је запросио Ким на њен тридесет и трећи рођендан на АТ&Т стадиону у Лос Анђелесу са дијамантским прстеном од петнаест карата.

"Тај прстен је морао да буде савршен. Радио сам са четири различита златара. Три прстена су направљена, а само је један био прави, а то је био прстен Лорејн Шварца."

Додао је: "Промјенио сам прстен вече прије просидбе, тако да је био стар нешто више од четири сата када сам јој га дао."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана