Ким Кардашијан се коначно огласила о Карлеуши

Агенције
Ким Кардашијан се коначно огласила о Карлеуши

Најпознатија ријалити звијезда на свету Ким Кардашијан коначно је на свом сајту одала почаст српској пјевачици Јелени Карлеуши - "Чини ми се да је моћна жена која много ради и то ми се свиђа! Поштујем је", написала је.

Јелена Карлеуша која је прије неколико мјесеци била главна тема свјетских медија коначно је доживјела да добије признање и од Ким Кардашијан лично.


Наиме, након што су свјетски медији извјестили да Ким копира стил српске пјевачице цио свијет је брујао о томе, али се Ким није оглашавала. Сада је одлучила да посвети цио текст на свом сајту Јелени Карлеуши назвавши је модном инспирацијом и женом у коју је "заљубљена".

Ким је у тексту, који вам у цјелости преносимо истакла да обије много подсјећају једна на другу, а претпостављамо да је њена плава коса инспирисана управо српском звездом.

"Овонедјељна женска симпатија (woman crush wednesday) је српска поп звезда Јелена Карлеуша! Први пут сам чула за њу када су људи упоредили неке од наших изгледа – неки су говорили да сам је копирала. Наравно, одмах сам морала то да видим. Стварно је фабулозна! Неки од њених стајлинга заиста изгледају као моји – волим њен храбар стилски израз! Обије смо тотално глам! Чини ми се да је моћна жена која много ради и то ми се свиђа! Поштујем је", написала је Ким уз велику Јеленину фотографију.

Јелена је била врло поласкана, а како је написала на Инстаграму, остала је без речи, те узвраћа поштовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана