Ким Кардашијан поново показала голу задњицу

Агенције
Ким Кардашијан поново показала голу задњицу

Ријалити звијезда Ким Кардашијан поново је шокирала свијет и показала свој највећи атрибут.

Ким је почетком децембра „срушила интернет" када је позирала потпуно гола за магазин „Paper". Након помаме коју је тада изазвала њена позадина, старлета је поново показала свој највећи атрибут.

Овога пута се скинула за часопис "Love" и позирала у црној јакници и са цигаретом у устима. Ипак, Ким није срећна због овога. Наиме, фотографије за магазин "Love" Ким је урадила још прије насловнице за "Paper" због чега је сада јако узнемирена јер "голе" насловнице често излазе једна за другом.

"Њен тим је јако узнемирен јер се јавност навикава на голу Ким. Више нико не жели да је гледа у одјећи", каже блиски извор.

Подсјетимо, Ким се први пут обнажила прије неколико година за насловницу "W" магазина. Иако је то била најпродаваније издање икада Ким се појавила у једној емисији и плакала тврдећи да се није сложила да буде гола на насловници и да се осјећа злоупотребљено.

"Мислим да послије ове двије насловнице заиста дугује извињење ‘W’ магазину. Више не постоји ниједан дио њеног тела који већ нисмо видјели", закључује извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана