Ким Кардашијан показала како је украсила своју кућу од 60 милиона долара

ГС
Foto: Glamourmagazine.co.uk

ЛОС АНЂЕЛЕС - Једна од најпопуларнијих чланица веома познате породице у Америци Ким Кардашијан налази се већ у празничном духу.

Она је на друштвеним мрежама показала је како је уредила прилаз својој кући вриједној 60 милиона долара у Калабасасу.

Ријалити звијезда је снимила улазак у двориште из аутомобила, а на видео запису се виде стабла која су све једнаке величине те украшена хиљадама бијелих лампица од крошње па све до дна стабла.

Док су се аутоматска врата отварала, могло се видјети више стабала прекривених свјетлуцавим украсима. Њена кућа у којој живи са своје четверо дјеце већ је и прије била тема медија јер је уређена строго минималистички. 

Кућа је наводно дизајнирана уз помоћ минималистичког архитекте Клаудија Силвестрина који је радио на поткровљу свог бившег супруга Кањеа Веста на Менхетну, преноси Ало.

У прошлогодишњем интервјуу за Вог Магазин, изјавила је да је у њеној кући све беж боје.

''Открила сам да је у свијету толико хаоса да кад дођем кући желим да будем у тишини'', а нашалила се и да је у шоку јер њено четверо дјеце још нису ''уништили'' кућу својом игром и бојама.

Ким је једна од најславнијих ријалити звијезда на свијету. Она и њена породица прославили су се шоуом ''Кеепинг Уп Њитх Тхе Кардасхианс'' који се емитовао више од десет година.

Њихов живот свакодневно су пратиле камере, а они су од свега направили итекако велики бизнис због чега су данас једни од најбогатијих људи на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана