Ким Кардашијан опсједнута килажом

Aгенције
Ким Кардашијан опсједнута килажом

Ријалити звијезда Ким Кардашијан постала је опсједнута сопственом килажом па је купила седам вага, како би била што сигурнија колико има килограма.

- Ким је седам вага разбацала по кући и на свакој од њих мјери се два пута дневно. Губитак килограма јој је тренутно приоритет и још не престаје да ради на томе - открио је неименовани извор.

Старлета има дигиталну вагу и једну гдје се тежина приказује у висини очију, али и двије које се користе у врхунским клиникама Лос Анђелеса. Такође, у колекцији је и њена стара вага за купатило и још неколико примјерака које су ручно израдили умјетници.

Иако је Ким до сада изгубила већ 20 килограма, још није задовољна својим изгледом.

- Она не вјерује да су једна или двије ваге довољне да јој покажу право стање. Фокусирана је на то какво тијело жели па јој је то постало опсесија - каже исти извор.

Ким је постала узор и најмлађој сестри Кајли Џенер, која је позирала у бијелој хаљини слободнијег кроја, а фотографију је одмах поставила на друштвене мреже. Кајли је недавно за свој 16. рођендан на поклон добила врло скуп аутомобил који је брзо разбила у ланчаном судару. Сада пажњу привлачи провокативним хаљинама, које нису примјерене њеним годинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана