Ким и Робин „заратили” због хаљине

Agencije
Ким и Робин „заратили” због хаљине

Уска тоалета Ким Кардашијан са цвјетним принтом који подсјећа на дезен кич тапета, изазвала је лавину коментара. Немилосрдан је био и глумац Робин Вилијамс, који је на Твитеру уз фотографију госпође Даутфајер, написао да би хаљина њему боље стајала.

Стил одјевања Ким Кардашијан одувијек је изазивао опречне реакције, а ствари су се погоршале од када је краљица ријалитија трудна.

Хаљина у којој се будућа мама прошетала црвеним тепихом, на гала вечери у Метрополитен музеју у Њујорку, није прошла незапажена.

Уска, са прорезима и цвјетним принтом који подсјећа на дезен кич тапета, тоалета Ким Кардашијан је изазвала више подсмјеха него похвала.

Убрзо су се фотографије поменуте хаљине нашле на интернету, гдје су многи исмијали „промашени стајлинг” вјеренице Кање Веста.

Чопору немилосрдних критичара придружио се и глумац Робин Вилијамс, који је уз фотографију на којој је снимљен прерушен у госпођу Даутфајер, лик који је тумачио у истоименом филму из 1993. године, поручио путем Твитера: „Мислим да би мени боље стајала!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана