Ким и Кање разголитили се за насловницу франуцског магазина

Агенције
Ким и Кање разголитили се за насловницу франуцског магазина

Лос Aнђелес - Иако је недавно рекла да жели да води повученији живот, Ким Кардашијан се начисто разголитила за нову насловну страну француског модног магазина „L'Officiel Hommes”, преносе агенције.

Ким је позирала са дечком Кањеом Вестом у кревету, али док је он окренут леђима ка објективу, она има израз на лицу од кога би се њена кћерка вјероватно постидјела.

Црно-бијелу фотографију снимио је Ник Најт.

Она је недавно била приморана да демантује гласине да планира да напусти свој ријалити шоу послије девет сезона приказивања јер не жели да јој се дијете појављује на телевизији.

- Мислим да човјек мијења мишљење о томе шта жели да ради у животу, мора изнова да нађе нешто што ће да га узбуди и мотивише, искру која ће да га покрене - казала је она.

Ким је открила и да ју је Кање научио много о приватности и, будући да је сам одбио да се појави у ријалитију, не би било изненађење да и она сама напусти Кардашијан сапуницу.

- Спремна сам да будем мање отворена о неким стварима, као што су моје везе. Не морају сви све да знају, одлучила сам да промјеним своје приоритете – рекла је она.

Реагујући на гласине о напуштању серијала, Ким је признала да не зна куда ће је живот одвести али да ће остати „барем до десете сезоне” у серијалу.

Ким и Кање се забављају од априла, иако се знају годинама.

Њихова прва кћерка требало би да се роди у јулу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана