Kим и Кање први пут извели бебу напоље

Aгенције
Kим и Кање први пут извели бебу напоље

Позната ријалити звijезда и њен дечко, Кање Вест први пут су извели бебу на викенд како би прославили 4. јул, Дан независности са својом породицом.

Пар је извео бебу у кућу Бруса Џенера, у Малибуу гдjе су са породицом прославили Дан незавиности. Како тврди "US Weekley ", беба је пуштена из болнице 21. јуна, те је ово њен први званични излазак из куће.

Док се Норт налазила унутар куће са родитељима, Брус и Крис Џенер су усликани на тераси, док су њихове ћерке Кајли и Кендал уживале на плажи са Џејденом Смитом, сином познатог глумца Вила Смита.

Ким се иначе није појављивала у јавности од 15. јуна када се породила. Она је наводно добила понуду вриједну три милиона долара од једног аустралијског магазина који жели да објави слике бебе, али Ким је врло заинтересована за један други магазин и њихову идеју сликања.

Колико су Ким и Кање били пажљиви говори и чињеница да ама баш нико није успио да услика малену Норт 4. јула.

"Моја кућа је као ‘Апокалипса сада’ због силних хеликоптера који круже изнад ње не би ли усликали бебу. Много је буке око нас", рекла је Кирс за Е! канал прошле недјеље и додала – "Једва чекам да видите моју унуку, преслатка је"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана