Ким и Кање потрошили 30.000 долара за смјештај

Агенције
Ким и Кање потрошили 30.000 долара за смјештај

Познати пар Ким Кардашијан и Кање Вест потрошили су 30.000 долара за боравак у хотелу "Лангам" у Мелбурну. Након што су првобитно одлучили да изнајме краљевски апартман учинило им се да то, ипак, није довољно за њихову безбједност, па су ријешили да изнајме цијели 23. спрат.

Овај богати холивудски пар платио је боравак у свих 13 соба које се налазе на поменутом спрату како би се побринули да њихова кћерка Норт има довољно простора. Она је тако слободно пузала од собе до собе, а нико од гостију није могао да јој смета.

На крају су у "Лангаму" одсјели само скромне три ноћи.

Колико Кање Вест воли своје двије даме показује и то што је недавно изјавио да његова супруга потпуно заслужује признање жене године.

Наиме, након што је магазин "GQ" прогласио Ким Кардашијан женом године јавност је гласно негодовала. Њен супруг свима којима се не свиђа његова супруга је поручио да је било крајње вријеме да добије ову титулу, јер је она легенда.

Оне који имају нешто против заносне Ким назвао је уштогљеним конзервативцима који не схватају шта су друштвене мреже и сматрају да су овакве награде резервисане само за глумице.

Старлета је недавно родила предивну дјевојчицу и љекари су јој савјетовали да након тешког порођаја нипошто не смије да вјежба, али то, чини се, није ни најмање лоше утицало на облине по којима је позната широм свијета.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана