Ким и Кање на корак до развода

Агенције
Ким и Кање на корак до развода

Ријалити звијезда Ким Кардашијан на корак је од одлуке да поднесе папире за развод од репера Кање Веста, тврде амерички таблоиди.

Наиме, извор близак пару рекао је за један амерички таблоид да је само питање дана када ће ријалити звијезда затражити развод. А разлог би могао лежати у чињеници да је Кардашијанки супруг једноставно - досадио.

Наиме, како пише "Radaroniline", најпознатија старлета на свијету, све теже се бори са стресом због посла, финансијских проблема а превелики его њеног супруга нимало јој не олакшава ситуацију у којој се налази. Такође, исти извор је за таблоид навео да је један од разлога за пропадање брака и тај што њих двоје никада нису заједно због пословних обвеза.

А да ствар буде још интересантнија, репер живи у илузији да је његов брак са старлетом идиличан и нема појма шта му супруга спрема, прокоментарисао је извор близак пару за "Radaronline".

Ово није први пут да страни медији пишу о разводу Ким и Кање. Сличне информације појавиле су се у јавности само четири дана послије порођаја Ким Кардашијен. Да ли је ово још један трик пара како би били у центру пажње јавности, вријеме ће показати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана