Ким ће родити дјевојчицу

Aгенције
Ким ће родити дјевојчицу

Ријалити звијезда и старлета Ким Кардашијан и њен партнер репер Кање Вест очекују дјевојчицу, а ову вијест подијелили су са остатком свијета, гдје друго, него у ријалитију "У корак са Кардашијановима".

Пар је до сада био тајанствен у вези са полом дјетета, чак су куповали и бијелу одјећу за бебе како људи не би наслутили да ли Ким чека дјечака или дјевојчицу.

Припреме за први порођај Ким Кардашијан већ одавно су у пуном су јеку, а како су недавно открили, Ким би требало да се породи у Паризу.

Најважнији разлог због којег би се Ким породила у главном граду Француске је тај што у Француској вриједе строги закони и забране против папараца, па би старлета имала приватност, што у Америци није случај. Овај контроверзни план своје прво дијете добиће не љето.

Ким је више пута причала да трудноћу не подноси баш најбоље, те да се још није навикла на ове промјене у животу, иако је жељела породицу и брак.

 - Не могу рећи да је лако. Немам јутарњих мучнина, али се не могу сложити са женама које тврде да је трудноћа забавна и да обожавају када су у другом стању. Помало је болно. Има доста болних тренутака, али знам да се на крају све исплати, па се радујем томе - открила је атрактивна старлета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана