Ким ће на трудноћи зарадити 12 милиона евра

Агенције
Ким ће на трудноћи зарадити 12 милиона евра

Ријалити звијезда Ким Кардашијан, која са својим партнером Кање Вестом очекује бебу, преговара са ТВ продуцентима о снимању њених ултразвучних прегледа и одлазака у болницу током трудноће. Старлета је и затрпана понудама произвођача беби опреме који желе да будућа мама рекламира њихову робу.

Процјењује се да би Ким на својој трудноћи могла да заради око 12 милиона евра!

Ким, ипак, не жели да слиједи примјер сестре Кортни, која је у ријалити шоуу "У корак са Кардашијанима" родила кћерку Пенелопе. Она планира да порођај протекне без присуства медија. Aли, ипак је у питању Ким, па није искључено да ће се предомислити и подијелити порођај са милионима гледалаца.

Ким Кардашијан и Кање Вест пресрећни су што ће постати родитељи. Репер је на свом концерту у Aтлантик Ситију публици  открио радосну вијест коју су убрзо пренијели свјетски медији. На њихову одлуку о родитељству утицала је малена Блу Aјви Картер, кћерка славних музичара Бијонсе и Џеј Зија, која је познати пар навела на размишљање о принови.

Кање Вест инсистира да се он и Ким вјенчају прије рођења бебе, док ријалити звијезда жели да то буде послије порођаја. Да би уопште дошло до њиховог брака, Ким најприје мора да се и званично разведе од бившег супруга, НБA кошаркаша Криса Хемфриса.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана