Ким: Брак са Крисом био грешка

Агенције
Ким: Брак са Крисом био грешка

Ријалити звијезда Ким Кардашијан проговорила је о свом браку са Крисом Хемфрисом, који је трајао само 72 дана, признавши да физички више није могла да буде у брачној заједници с њим.

Иако је њена мајка Крис Џенер покушала да је убиједи да откаже вјенчање са НБА звијездом, Ким је ипак одлучила да вјенчање буде одржано, због чега је касније и зажалила, оставши вјенчана са Крисом само 72 дана.

Ким је прије неколико мјесеци открила да је још на њиховом меденом мјесецу знала да ће брак бити кратког даха, признавши да је одлуку о удаји донијела након што ју је ухватила паника када је напунила 30 година.

- Сада знам да је то била грешка. Мислила сам: "Човјече, имам 30 година, боље да се средим, да се вјенчам". Мислим да већина дјевојака пролази кроз ту фазу панике, поготово ако људи око њих већ имају породице, дјецу - рекла је Ким која сада има двоје дјеце у браку са Кање Вестом.

Коначно је признала да је убрзо послије вјенчања са Крисом схватила да он није прави човјек за њу.

Осим због овог брака, Ким је открила да је зажалила и што се у трудноћи појављивала у породичном ријалити шоуу "У корак са Кардашијановима".

- Изгледала сам као крава, и заиста не могу да поднесем да гледам те епизоде - каже Ким.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана