Кијану Ривс стигао у Крагујевац

Г.С.
Foto: Илустрација

КРАГУЈЕВАЦ - Један од најпознатијих али и највољенијих Холивудских глумаца, Кијану Ривс, стигао је у Србију, тачније, у Крагујевац.

Као што је и познато, Кијану Ривс ће наступати као бас гитариста бенда „Догстар“ на „Арсенал фесту“.

И птице на грани знају да је и колико Кијану Ривс скроман, што је потврдила и Маја Цветковић, организаторка феста, за емисију „Експлозив“, те испричала које је све „захтјеве“ имао познати глумац.

„Мислим да је ово један од скромнијих рајдера које сам ја лично прочитала. Углавном, оно што је прва ставка јесте да је све чисто, да ли је то чист лед, чист тоалет или чиста соба, то им је најважније. Занимљиво је да он, за разлику од неких рок бендова, тражи безалкохолно пиво и хладан саке, што је јапанско пиће и није уобичајено да се нађе у рајдеру. Воће и све остало, осим кокосове воде, која је већ постала стандард у рајдерима, може да се нађе у продаји овде. Све остало је и више него обичан рајдер, више него скроман. Да су ту чисти пешкири“, истакла је она а затим додала:

„Једну већу ставку чини секјурити. Свјестан је да ту мора да иде неколико прстенова, што његових људи, што локалаца", преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана