Кијану Ривс одушевио понашањем према младом обожаваоцу на аеродрому

ГС
Foto: Tвитер

Кијану Ривсс препознатљив је као једна од најљубазнијих холивудских звијезда, а недавним гестом према младом обожаваоцу на аеродрому одушевио је кориснике друштвених мрежа који су још једном истакнули због чега је многима омиљен.

Кијану Ривс потврдио је титулу "најљубазније личности Холивуда" након што је одговорио на низ питања младог обожаваоца на аеродрому након међународног лета.

Разговор је забиљежио ТВ продуцент Ендру Кимел који је похвалио глумца и рекао да "мали тренуци попут овог могу направити огромну разлику у животима људи".

Након лета из Лондона за Њу Јорк, дјечак је од Ривса затражио аутограм и поставио му "низ брзих питања".

Према Кимелу, звијезда "Матрикса" и "Џон Вика" радо је одговорио на свако.

У разговору, који је постао виралан на Тwитеру, 57-годишњи глумац рекао је дјечаку да је био у Лондону на снимању документарца. Такође је говорио о присуству Великој награди Формуле 1 у Силверстону за викенд, преноси Klix.

Ривс је рекао дјечаку да је у Њу Јорк стигао на пет дана како би погледао представу на Бродвеју.

Кимел је написао: "У то вријеме дјечаку је понестајало питања, па га је Кијану почео испитивати. Зашто сте били у Европи? Које сте галерије посјећивали у Паризу? Која вам је била најдража?"

Додао је: “Човјек није могао бити љубазнији, поготово након међународног лета.

"Хтио сам ово подијелити јер је изврстан тип и мали тренуци попут овог могу направити велику разлику у људским животима. Требамо више Кијана!", поручио је Кимел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана