Кијану Ривс и његова дјевојка у ријетком јавном појављивању изгледали заљубљено и сретно

ГС
Foto: Tviter

Омиљени холивудски глумац Кијану Ривс и његова дјевојка Алехандра Грант уживали су у једном од ријетких заједничких појављивања у јавности.

 Славни глумац и његова 49-годишња дјевојка умјетница појавили су се на 2022 MOCA Гала, свечаности одржаној у Gefen Contemppraru, у Музеју за сувремену умјетност и Лос Aнђелесу.

На гала догађање дошли су елегантно одјевени и усклађени. Кјану у класичном тамно плавом одијелу, бијелој кошуљи и плаво-црвеној кравати, са својом препознатљивом фризуром и брадом, док је Алеxандра заблистала у црвеној хаљини.

Пар се на црвеном тепиху држао за руке, а тијеком позирања фотографима стално су се смијали и гледали се у очи те је јасно да љубав међу њима цвијета као првог дана.Пар је први пута јавно обзнанио везу у новембру 2019., појавивши се заједно на црвеном тепиху, но касније се открило да су у тајности били у вези годину и пол прије јавног појављивања.

Пар већ неколико година успјешно избјегава питање о браку или зарукама те увијек истичу како је њима љубав довољна и да им није потребан папир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана