Кевин Фајги у продукцији “Звјезданих ратова”

Агенције
Кевин Фајги у продукцији “Звјезданих ратова”

Предсједник компаније “Марвел” Кевин Фајги најавио је да припрема нови пројекат за платформу “Дизни”, а у питању је продукција новог филма из франшизе “Звјезданих ратова”, у сарадњи са Кејтлин Кенеди.

Ове вијести су врло шокантне, јер Кевин Фајги има пуно тога у својим рукама с надолазећом четвртом фазом филмова који су у припреми, а у вези су са “Марвеловим” филмским универзумом.

Шеф “Дизнија” Алан Хорн објаснио је детаље партнерства Кевина Фајгија и Кејтлин Кенеди. 

- Узбуђени смо због пројекта на којем раде њих двоје у тиму, не само у смислу “Ратова звијезда”, него и франшизе “Индијана Џоунс”, као и других дијелова компаније, укључујући “Children of Blood and Bone” са Емом Вотс. Завршетком Скајвокер фазе, тражећи нову еру у причању прича из “Звјезданих ратова”, а знајући колико је Кевин Фајги загрижени фан, има смисла да тих двоје изузетних продуцената раде заједно - навео је Хорн.

Такође, наведено је да Фајги већ има идеје о улогама које би могао да додијели одређеним глумцима у поменутом пројекту. Наиме, Фајги се води тиме да одређеном глумцу одреди специфичну улогу, за коју сматра да би била најпогоднија и најбоља за њега.

Кејтлин Кенеди ће и даље остати главна особа за “Звјездане ратове” и наставак приче у вези са франшизом, али би Фајги свакако могао да преузме неку врсту владавине, у наставку сарадње.

О промјенама које се тичу Фајгијевог учешћа у “Звјезданим ратовима” било је ријечи прошле године.

Упркос бројним најављеним промјенама, многи обожаваоци су усаглашени да филмови из франшизе “Звјезданих ратова” нису најбољи, поготово у посљедњих неколико година.

Али компанија “Дизни” свакако намјерава да иде у смјеру унапређења нове приче, која ће бити развијана након завршетка тренутне трилогије, која је такође у припреми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана