Кетрин и Тито Џексон ће дијелити старатељство над дјецом Мајкла Џексона

Танјуг
Кетрин и Тито Џексон ће дијелити старатељство над дјецом Мајкла Џексона

Кетрин Џексон, мајка поп пјевача Мајкла Џексона, убудуће ће дијелити старатељство над његовом дјецом заједно са својим унуком, 34-годишњим Титом џуниором Џексоном.

 

Кетрин и Тито су се срели прије два дана и договорили да подјеле старатељство у интересу дјеце, изјавио је новинарима Пери Сандерс, адвокат 82-годишње баке Џексонове дјеце.

Он је рекао да је Кетрин Џексон веома срећна што ће моћи да буде само бака и да подиже Мајклову дјецу без свакодневне бриге око вођења многобројног особља које прати породицу тако високог профила.

Породица Џексон ће идуће седмице формализовати нови договор и тиме окончати свађу око старатељства над 15-годишњим Принсом, 14-годишњој Парис и 10-годишњим Бленкетом. 

Према договору, Тито ће се бринути о школовању дјеце и надгледати рад послуге и обезбјеђења, док ће Кетрин контролисати финансије - 70.000 долара мјесечно које је Мајкл Џексон опоруком оставио својој породици.

Већ неко вријеме трају сукоби унутар породице преминулог краља попа око подјеле имовине. Амерички таблоиди су писали да су 82-годишњу Кетрин отели Мајклова браћа и сестре који су љути што нису ништа наслиједили од његове имовине.  

Парис и Принц су на Твитеру писали како Џенет и Мајклова браћа не дају Кетрин да их посјећује. Принц је чак поставио и фотографију, доказ да се дописивао са њима.

“Сада је доста, пишем вам јер захтјевам да разговарам са баком, одмах!!!”, написао је Принц Реби, Остину и Џенет, а Џенет је послала одговор свима: “Не дајте им, молим вас”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана