Кетрин Џексон наредила хирурзима да лажу Мајклу

Глас Српске
Кетрин Џексон наредила хирурзима да лажу Мајклу

Мајка покојног краља попа каже да је нос њеног сина био претанак, да је изгледао као чачкалица, те да је она натјерала хирурге да му лажу да су га оперисали.

- Избјељивао је кожу јер је имао витилиго и није хтио да изгледа као крава која има пјеге по себи. Зато се обратио лијечницима и изједначио боју коже, рекла је Кетрин Џексон у интервјуу са Опром Винфри.

Причала је и о синовљевој зависности од пластичних операција. Рекла је да га је у неколико наврата питала зашто се толико оперише, а он јој је говорио да мора јер иначе неће моћи изаћи из куће те да је преружан да га ико види. 

- Нос му је био претанак, изгледао је као чачкалица. Лијечницима сам наредила да му лажу, да га успавају и кажу му да су му оперисали нос, а да га ни не пипну - открила је Џекова мајка. 

Годину и по послије његове смрти Опра је на свој славни кауч довела Принца, Парис и Бланкета, те њихову баку Кетрин. Ексцентрични пјевач школовао је своју дјецу код куће, а послије његове смрти почела су похађати приватну школу. Малени Бланкет је пресрамежљив па је још код куће иако и њега планирају послати у школу. Мајка краља попа изјавила је како никог не криви за синовљеву смрт иако је никад неће пребољети. Принц, Мајклов најстарији син, изјавио је да је његов отац волио шетати плажом и јести чоколадице. Присјетио се како су једном на крову куће у Лас Вегасу јели "сникерс" и посматрали град. Дванаестогодишња Парис открила је Опри да је њихов отац био сјајан кувар и да припрема најбољи француски тост на свијету, а водио их је у музеје те се трудио да проведе квалитетно вријеме с њима.

- Био је најбољи отац на свијету и бескрајно нам недостаје - закључила је Парис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана