Кети пружа Тејлор руку помирења

Агенције
Кети пружа Тејлор руку помирења

Свађа Кети Пери и Тејлор Свифт већ годинама привлачи велику пажњу јавности, међутим, пјевачице нису јавно говориле о међусобним размирицама, већ су кроз своје пјесме, на мање или више суптилан начин, прозивале једна другу.

Кети је недавно гостовала у "Карпул караокама" и искрено се осврнула на свађу са Свифтовом и чињеницу да је њена најновија пјесма "Сњисх Сњисх" посвећена управо плавокосој пјевачици.

- Постоји одређена ситуација међу нама. Искрено, она је то започела и вријеме је да она то и оконча - рекла је Перијева водитељу Џејмсу Кордену.

Она тврди да је покушала да разговара са Тејлор, али безуспјешно.

- Потпуно ме је искључила, а онда написала пјесму о мени и ја сам помислила: "О. К. Кул, кул, овако, значи, хоћеш да се бавиш тиме?" Карма? - додала је власница хита "Roar".

На крају је признала да жели да свађа буде окончана.

- Спремна сам да се ово заврши. Постоји закон узрока и посљедица. Ако желиш да урадиш нешто, постојаће посљедице, и те како ће их бити. Све се своди на карму, зар не? Ја мислим да жене треба да буду уједињене, не подијељене, како би поправиле стање у свијету - рекла је на крају Кети и сложила се да је вријеме да добије поруку од Тејлор у којој стоји да је свађа завршена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана