Кети Пери краљица Твитера

Aгенције
Кети Пери краљица Твитера

Пјевачица Кети Пери постала је најпопуларнија јавна личност на "Твитеру" иако је дуго дјеловало да ту титулу нико неће успјети да преузме од музичара Џастина Бибера.

Кети има само неколико фанова више од Бибера и није познато колико ће то потрајати, јер је Џастинова доминација на "Твитеру" трајала читавих девет мјесеци. Прије њега двије године убједљиво најпопуларнија била је Леди Гага.

Перијева је Бибера надмашила и по броју фанова на "Фејсбуку", а њена филозофија "твитовања" је да "када пожелите да попијете чашу вина, склоните од себе телефон јер не треба да пијете и твитујете".

Атрактивна пјевачица била је у браку са британским комичарем Раселом Брендом, а развели су се 2011. послије годишњице заједничког живота. Кети је била увријеђена када је Расел послије развода рекао публици на једном наступу да је секс у браку "очај".

- Кад си у браку, имаш секс са само једном особом. Када сам ја био у браку и имао секс са женом, себи сам говорио: "Мисли на неког другог, мисли на било кога другог" - рекао је тада Бренд.

Он је, ипак, у већини случајева лијепо говорио о Перијевој.

- Увијек ћу је поштовати као особу и морам да кажем да сам јој стално био вјеран - казао је комичар, који је пјевачици путем СМС поруке саопштио да се разводе.

Кети је сада у вези са пјевачем Џоном Мајером са којим се кратко забављала и прије брака са Раселом Брендом.

- Џон је моја највећа симпатија. Свиђао ми се дужи период и дивно је када тако започнете везу - рекла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана