Кети: Нисам одиграла све голе карте

Aгенције
Кети: Нисам одиграла све голе карте

Популарна пјевачица Кети Пери каже да одбија да се скине гола због медијске пажње, а заборавља да је била обнажена у споту, али и на омоту албума...

Атрактивна Кети изјавила је за америчку штампу да се ужасава актуелних поп звијезда које се скидају да би добиле простор у таблоидима.

- Сви се скидају голи, не знам у чему је фора! Да, и ја сам се  неколико пута скинула, али не мислим да би увијек требало да будем без одјеће да бих привукла пажњу - рекла је Кети.

Међутим, она је била гола у споту "Цалифорниа гирлс" и на омоту свог албума "Teenage dream ".

- Признајем, још нисам одиграла све своје "голе карте". Да сам грађена као Ријана, скидала бих се сваки дан, али за сада и даље скривам тијело - рекла је Кети.

Она тренутно промовише нови албум "Присм", који је објављен 21. октобра. Кети је једна од водећих поп пјевачица на свјетској музичкој сцени. Њен први албум био је незапажен, док су јој друга два у поп маниру донијела свјетску славу. Право име јој је Кети Хадсон, а још као тинејџерка почела је да узима часове пјевања и у потрази за славом запутила се у Нешвил. Тамо су њени родитељи имали контакте у музичкој госпел индустрији. Свој глас је позајмила чувеној Штрумпфети у филмској верзији "Штрумпфова". Што се тиче љубавног живота, иза себе има брак са британским комичарем Раселом Брендом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана