Кендис Свонпул потпуно нага ФОТО

Срна
Кендис Свонпул потпуно нага ФОТО

Лик манекенке Кендис Свонпул краси најновију насловницу магазина "Максим".

Она је једна од најсексипилнијих жена свијета, а својом најновијом фотографијом на свом Инстаграм профилу недавно је опет одушевила фанове широм свијета.

Међутим, иако на сцени дјелује неустрашиво, секси и самопоуздано, супермодел Кендис Свонпул у најновијем интервјуу за магазин "Максим" открила је да је, заправо, на почетку своје каријере била врло стидљива, и да јој је требало доста времена да превазиђе несигурност и доспе у фазу када може да се осјећа добро у својој кожи.

"Научила сам да посматрам себе у трећем лицу, јер та дјевојка на фотографијама нисам ја. То је лик који сам створила како бих се лакше суочила са великом медијском пажњом. Требало ми је много да научим како да превазиђем своју стидљивост", изјавила је Свонпул, и признала да је некада гризе савијест што живи од свог изгледа.

"Чудно је заснивати своју каријеру на свом изгледу, и због тога некада осјећам кривицу. Али овај посао уједно носи и неке негативне стране. Најтеже је када вас неко одбије. Многе дјевојке зато уче како да се носе са тиме, како да ментално ојачају, а исто је било и са мном. Данас ме, зато, такве ствари не погађају", закључила је Свонпул.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана