Кендал Џенер поново у Вогу

Агенције
Кендал Џенер поново у Вогу

Згодна и висока Кендал Џенер, млађа сестра Ким Кардашијан, на врата шоу бизниса покушала је путем ријалити шоуа, али откако је ушла у свијет манекенства, сва врата су почела да јој се отварају.

Кендал је потврдила своје име у свијету моде тако што се још једном нашла на страницама једног од најпрестижнијих модних магазина на свијету, "Вога".

Сан сваког модела је да "Вог" објави њихове фотографије, а Кендал је то успјело три пута за три мјесеца. То полази за руком само најтраженијим моделима, а она је овим доказала да се може сврстати у ту категорију. Она ће се наћи и у фебруарском издању овог чувеног магазина.

Она је недавно потписала уговор с престижном компанијом "Естее Лаудер", а у најновијем едиторијалу је позирала за празнично издање, у можда најпровокативнијем издању до сада. Многи тврде да је она на корак до тога да постане престижни "Викторијин анђео". Посљедњи успјех ове осамнаестогодишњакиње је учешће на "Недјељи моде у Паризу". Тиме је себи и дефинитивно отворила врата у модном свијету.

Челни људи "Викторијиних анђела" одмах су примијетили младу Кендел и пажњу коју је изазвала па разматрају да је прикључе својој модној породици.

- Људи из компаније посматрали су је на "Недјељи моде" и видјели како су све очи биле упрте у Кендал док је ходала на писти. Због тога је изазвала велико интересовање код њих, па разматрају да јој понуде уговор - каже извор за америчке медије.

Кендал је већ одавно изјавила да јој је највећи сан да постане "анђео", међутим, преговоре наводно кочи њена мајка која тражи превише новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана