Кендал бацила Ким у запећак

Aгенције
Кендал бацила Ким у запећак

Млада ријалити звијезда Кендал Џенер постала је озбиљна конкуренција својој старијој сестри старлети Ким Кардашијан.

Након што је објавила фотографију на којој носи само веш - топ и гаћице марке "Калвин Клајн", "Инстаграм" је пао. Фотографија је за само неколико минута имала милион лајкова, а у једном тренутку и прекинула рад ове друштвене мреже. Иначе, Кендал је у посљедње вријеме постигла велики успјех радећи на ревијама чувених креатора, па не чуди што је "Калвин Клајн" изабрао баш њу за једно од заштитних лица.

Она се недавно похвалила фотографијом из теретане на којој је позирала са Ким. Већ тада су се чули коментари да млађа сестра преузима трон популарности од старије. Баш као и славна Кардашијанова, од које је учила позирање, Џенерова је на снимку из теретане у први план истакла задњицу у утегнутој тренерци.

Млађа сестра је још у децембру прошле године пунила странице таблоида када се сазнало да је започела романсу са Харијем Стајлсом, пјевачем бенда "One Direction ". Папараци су их "ухватили" послије ноћи проведене у једном хотелу, а касније је откривено да је Харијев телефон пун SMS порука које је добио од Кендал. Њену слику држи и на полеђини мобилног телефона.

Деветнаестогодишња Кендал је заједно са двије године млађом сестром Кајли одлучила да се опроба и као списатељка. Славне сестре написале су свој први роман, намијењен младима, који ће бити објављен у јуну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана