Кели Престон тражи развод, Траволта се облачи као жена

Aгенције
Кели Престон тражи развод, Траволта се облачи као жена

Низ јавних провокација и оптужби да је сексуално нападао и провоцирао масере није изгледа све што је Џон Траволта радио претходних година. Иако се представљао као узоран породичан човјек, отац и муж, инсајдерске информације и слике указују на супротно. Он је, према посљедњим сазнањима геј, и његова жена Кели Престон одлучила је да стави тачку на фарсу свог живота. Планира да затражи развод, јер су се појавиле слике на којима је Траволта обучен као жена.

Магазин "National Enquirer" објавио је фотографије Траволте(58) у бjелој хаљини, са каишом, накитом и периком - уз напомену да није осликана маска за снимање филма.
У питању су фотографије настале 1997. на једној приватној забави на којој је Џон, који је тада већ шест година био у браку са згодном колегиницом.

Објављивање слика било је кап у чаши препуној породичних трагедија, тајни, срамоте и све чешћих помињања Џонове сексуалне орјентације. Кели(49) је саопштила мужу да жели развод и да више не живе заједно.

- Годинама је била параван и маска за Џонов тајни живот. Смрт сина Џета била је прва кулминација када пар није могао да се сучи са губитком и проблемима. Сада је она толико посрамљена, да не жели да са њим преживљава овај скандал. Уз то и њихова ћерка Ела (12) и син Бенџамин (1,5) мораће да се суоче са потресним сазнањима о свом оцу - испричао је неименовани извор за "Daily mail".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана