Кели Озборн критиковала облачење принцезе Кејт

Глас Српске
Кели Озборн критиковала облачење принцезе Кејт

Кели Озборн поново изазива пажњу свјетске џет сет јавности својим оштрим коментарима, овај пут упућених на рачун облачења принцезе Кејт Мидлтон.

Неколико дана након што је назвала пјевачицу Кристину Aгилеру "дебелом кучком", кћи контроверзног музичара Озија Озборна сада се окомила на принцезу Кејт Мидлтон.

Приликом појављивања у шоу Џеја Лена рекла му је како мисли да принцеза Кејт не би смјела рециклирати своју гардеробу. Сматра да војвоткиња не би никако смјела допустити да буде два пута виђена у истој одјећи.

- Aко ћу бити ј….. будућа енглеска краљица, носићу хаљину само једном, јер се одричем остатка мог живота, моје приватности и најмање што могу добити је нова хаљина сваки дан - сматра Кели Озборн.

Џеј Лено ју је на то питао би ли бацала и панталоне послије једног ношења.

- Бих, ако бих могла. То је заправо јако добра идеја. Увијек сам имала тихи модни глас у себи, али нико није обраћао пажњу на мене и то је у реду. Схватам на који начин свијет функционише - каже Кели жалећи се да нико не жели слушати модне савјете дебелих особа.

Иначе, Кејт Мидлтон посједује неколико креација познате српске креаторке Роксанде Илинчић, која облачи и познате свјетске звијезде Гвинет Палтроу, Бјорк, Кејт Бланшет, Кристину Ричи и многе друге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана