Кели Брук: Груди су ми донијеле успјех

Агенције
Кели Брук: Груди су ми донијеле успјех

Британски модел Кели Брук написала је аутобиографску књигу у којој је открила много детаља из приватног живота, а између осталог осврнула се на своје груди питајући гдје би била без њих.

- Оне су на неки чудан начин дефинисале мој живот у протеклих 20 година. Донијеле су ми прилике, забаву, пажњу и драму. Биле су погрешно схватане, израбљиване, дивили су им се, исмијавали их и понижавали - написала је 34-годишња британска звијезда.

Признала је да су њене облине главне звијезде шоуа без обзира на то шта она радила и каже да се о њима више причало него о холивудским звијездама са којима је била у вези.

У књизи пише о везама, трауматичном дјетињству, али нуди и савјете о томе како да направите што бољи селфи.

Аутобиографија открива и везу са бившим момцима спортистом Денијем Кипријанијем и глумцем Џејсоном Стетаном.

Кели и Џејсон су се упознали 1998. у Грчкој били су у вези шест година, а инцидент који се десио на свадби Мадоне и Гаја Ричија 2000. године показао је агресивну страну лијепе Кели. Манекенка је дечка ухватила како флертује са Гвинет Палтроу.

- Почео је да њише куковима и маше рукама говорећи "Гвини, Гвини, Гвини. Секси, секси, секси!" Онда се окренуо и само дочекао моју песницу у лице - написала је Кели у књизи.

Кипријани је њен бијес осјетио приликом заједничке посјете стриптиз клубу у Лас Вегасу. Наиме Кели је чула једну од играчица како се хвали да јој је Кипријани дао број телефона.

- Док сам се враћала ка столу видјела сам Денија да иде према мени, ударила сам га право у лице - рекла је лијепа манекенка.

Кели Брук тренутно је вјерена за Дејвида Мекинтоша са којим се упознала на дочеку Нове године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана