Кејти више није иста особа”

Агенције
Кејти више није иста особа”

Глумица Тори Спелинг из популарне серије Беверли Хилс је у својој књизи „Spelling It Like It Is” искористила прилку да изложи своје утиске о глумици Кејти Холмс пошто су се након дуго времена опет среле.

Тори и Кејти су се спријатељиле још прије петанаест година када су обије глумиле и познатим серијама. Први утисци о Кејти Холмс су били врло позитивни према ријечима Тори:

“Кејти је тада била све оно што очекујете. Имала је фармерке на себи и мајицу без рукава, пуштену косу и била је повучена, али занимљива и врло слатка”.

Међутим када су се након десетак година опет среле, након што су обије добиле дјецу и основале породицу, Тори каже како Кејти није била више она иста особа. Случајан сусрет код истог професора пјевања, глумицу Тори је јако изнервирао, али и растужио.

“Док сам чекала да нека глумица заврши час пјевања, осјећала сам се добро, јер је она јако лоше пјевала. Када је изашла, схватила сам да је то Кејти. Иако се Кејти зауставила да се поздравимо, њен говор тела ми је упућивао да јој не прилазим, а ја сам се размишљала да ли треба да је загрлим јер се одавно познајемо.”

Тада је услиједило оно што је Тори највише узнемирило, а то је прича о мајчинству и томе како Кејти наводно није знала да Тори има такође ћерку која је вршњакиња са њеном Сури.

“Ох, и ти имаш ћерку?”, изненадила се Кејти. На то је популарна Дона наставила: “Знам да је заузета, али и она је јавна личност. Немојте да ми кажете да не прати таблоиде и шта се у њима пише. Не могу да вјерујем да не зна ништа о другим звијездама и њиховој деци”.

На крају је Тори закључила како јој је заправо било жао Кејти јер више није била иста особа какву је познавала, на својим фотографијама је изгледала као да глуми срећу, а недуго након њиховог сусрета било је објављено да се развела од Тома Круза.

Тори Спелинг дуго није било у медијима, а недавно се пожалила како има потешкоћа с финансијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана