Кејти излупала Ријану па јој опростила

Глас Српске
Кејти излупала Ријану па јој опростила

Највећа губитница овогодишњих европских MTV награда Кејти Пери, која је од пет номинација освојила само једну, ону за најбољи видео-спот, "California Girls", похвалила се да неизмјерно ужива у браку. Ова 26-годишња пјевачица тврди да се у британског комичара Расела Бранда послије вјенчања заљубила још више, те да веома ужива да буде његова супруга.


- Једноставно је дивно бити удата - рекла је пјевачица, чије је вјенчање протекло без њене најбоље пријатељице и колегинице Ријане, која на свадбу није дошла "због пословних обавеза".
Наиме, иако се нагађало да су се дојучерашње најбоље пријатељице гадно посвађале због тога што је Ријани снимање пјесмама за нови албум било важније од Кејтиног вјенчања, чини се да су се пријатељице ипак на крају помириле, и то на врло необичан начин.

- Пребацила сам је преко кољена и налупала по гузи. A онда сам јој опростила и рекла јој да је волим - испричала је Кејти, напомињући како је Ријана обећала да ће се појавити на забави коју ће Кејти и Расел ускоро организовати за најближи круг пријатеља.

Подсјећамо да је Ријана пропустила индијско вјенчање најбоље пријатељице јер се бојала да неће имати сигнал за мобилни телефон и приступ интернету. Тада је рекла да је "била у стисци", те да јој нови албум излази за двије седмице и да је морала бити доступна. Рекла је да зна да је Кејти разумије и изгледа да је била у праву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана