Кејти Хопкинс шокирала водитеље на британској телевизији

Agencije
Кејти Хопкинс шокирала водитеље на британској телевизији

Водитељка Холи Вилоби и њен колега су били шокирани када је њихова гошћа, ријалити звијезда и новинарка Кејти Хопкинс, у емисији “This Morning” изјавила да према имену дjетета одлучује да ли ће се њена дjеца са тим дjететом дружити. Овај видео је за три дана погледало скоро осам милиона људи.

У интервјуу је ријалити звијезда говорила како пријатеље своје дјеце бира према именима и доноси закључке о људима према томе како се зову.

Наиме, она сматра да су дјечја имена Шантел или Тајлер имена дјеце из “ниже, проблематичне класе” и да њена дјеце не треба да имају пријатеље који се тако зову.

“Много можеш сазнати из нечијег имена, постоје нека имена која су ми напросто огавна. Помоћу имена процијеним из које класе то дијете потиче и упитам се – да ли желим да се моја дјеца играју с њима? Шардоне...па, не желим да се моја дјеца играју с неким ко је добио име по боци вина”, започела је расправу тридесетосмогодишња Кејти.

Након ове изјаве се водитељка Холи Вилоби изнервирала рекавши како је то снобовски и да је Кејти препуна предрасуда.

“Зашто би тако нешто радила? Зашто? Није ми јасно. Чујеш ли себе, то је грозно што говориш”, рекла је Холи. На крају су је водитељи прекинули и рекли: “Е сад, стани, стани, доста је, нећемо више причати о овоме!”

Видео је изазвао велики шок јавности и за само три дана га је погледало око осам милиона људи. Иначе, Кејтина дјеца се зову Индија и Попи, што она сматра финим именима.

Погледајте видео који је саблазнио јавност!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана