Кејти Холмс планирала бјекство

Aгенције
Кејти Холмс планирала бјекство

Развод Тома Круза и Кејти Холмс и даље је тема број један, док нови детаљи из живота славног пара не престају да излазе на видјело. Да је криза у браку Круза и Холмсове била заиста дубока, свједочи и прича о томе да је Кејти недјељама прије него што је поднијела захтјев за развод направила тајни план за бјекство, због чега је изнајмила и стан у Њујорку.

Посљедњи пут су се заједно појавили на журки поводом додјеле Оскара.

Наиме, док је Том на Исланду снимао научно-фантастични филм „Обливион", Кејти је припремала терен за тренутак када ће поднијети захтјев за развод, те је изнајмила стан за себе и ћерку Сури.

Након што је сазнао да ће га Кејти оставити, Круз је у консултацији са својим адвокатским тимом одлучио да сачека крај снимања на Исланду, након чега ће и сам поднијети захтјев за развод, али у Калифорнији, јер ће тако имати веће шансе да добије старатељство над Сури, док је Кејти исти захтјев, из истих разлога, поднијела суду у Њујорку.

Очекује се да ће битка овог пара око старатељства над шестогодишњом дјевојчицом бити веома сурова, док је ситуација око подјеле имовине нешто јаснија, будући да је пар пред вјенчање 2006. потписао предбрачни уговор којим је јасно дефинисано коме шта припада, у случају развода.

Ипак, таблоиди преносе да је Кејти у захтјеву за развод тражила позамашну алиментацију, а заједничка имовина овог пара је процијењена на 275 милиона долара.

Међу детаљима које је глумац покушавао да сакрије јесу и приче о томе да су он и Кејти већ дуго живјели у сасвим одвојеним дјеловима куће, да је инсистирао на томе да његова супруга саму себе ословљава са Кејт уместо Кејти, као и да је глумица своје родитеље могла да виђа само када јој он то дозволи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана