Кејти Холмс има новог дечка

24sata.hr
Кејти Холмс има новог дечка

Како наводе блиски извори, иако је још увијек рано говорити о вези Кејт је почела да излази са познатим њујоршким музичарем, Питером Ћинкотијем...

Откако се прије девет мјесеци развела од супруга Тома Круза (50), глумицу Кејти Холмс (34) још увијек нису видели са другим мушкарцем. Међутим, на прослави 25 година дневног листа "New York Observer" прије двије недјеље упознала је џез пјевача Питера Ћинкотија (29). Пар је од тада нераздвојан.

"Још је рано говорити о томе да ли су у озбиљној вези, али стално се виђају. Када је Питер схватио колико тога имају заједничког, заљубио се", рекао је његов пријатељ за магазин "Грација".

Амерички пјевач, текстописац и џез музичар је њен велики обожаватељ већ годинама, а прије три године је дошао на премијеру филма "The Extra Man" како би и уживо видео глумицу.

И док се упознаје са новим дечком, са бившим се свађа око шестогодишње Сури. Наиме, Кејти не жели да њена ћерка лети из Њујорка у Лондон, где Том снима филм, већ захтева да он викенде проводи са Сури у Америци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана