Кејт Винслет рекламирала марихуану

Агенције
Кејт Винслет рекламирала марихуану

Глумица и Оскаровка Кејт Винслет, звијезда филма “Титаник”, разочарала је бројне фанове широм свијета пошто се појавила у кампањи за легализацију марихуане.

Кејт се појавила у реклами за легализацију марихуане пошто је кампању покренуо ујак њеног момка, сер Ричард Бренсон.

Винслетова (37), која је у вези са Недом Рокенролом, појављује се у документарцу гдје каже: “Ја сам Кејт Винслет и ја кршим табуе.”

Филм ће премијерно бити пуштен сљедеће седмице, а сврха је да се објасни и докаже како је легализација марихуане у неким земљама свијета била успјешна.

Пошто је доживјела критику свјетских медија, Кејт је изјавила да је подржала одређене аспекте кампање, али да није имала намјеру да позива власти на легализацију дроге. Само неколико часова касније њене фотографије и име уклоњени су са листе присталица кампање. Касније је њен портпарол објаснио да глумица уопште није планирала да буде дио такве кампање.

- Кејт не подржава све ствари, не подржава цијелу кампању, она подржава само филм - испричао је њен представник за медије.

Међутим, извор близак глумици је рекао:

- Очигледно је да јој је неко сугерисао да подршка легализације наркотика може да има веома негативан утицај на њену каријеру.

Осим проблема са фановима и медијама, Кејт има “главобоље” и због адаптације своје куће у Сасексу. Винслетова има вилу из 15. вијека у близини Националног парка “Саут Даунс” и разбјеснила је комшије најавама реновирања. Она живи на имању са дјецом и дечком Недом Рокенролом, а каже да ће подићи ограду и капију око здања. Локалци су се пожалили општини и траже да се глумици забрани да “унакази” имање и “донесе дух малограђанштине” у крај богате историје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана