Кејт у јавности без Вилијама

Aгенције
Кејт у јавности без Вилијама

Кејт Мидлтон је још за вријеме трудноће била веома активна, а ни послије порођаја није чекала дуго да почне са друштвеним активностима. Послије само шест седмица одлучила је да је вријеме за прво појављивање у јавности и од тада не мирује, а њен супруг Вилијам је све рјеђе прати.

Пошто је принц Џорџ напунио три мјесеца, Кејт се почела све чешће појављивати на разним догађајима и извршавати дужности које има као војвоткиња од Кембриџа.

Она је својом витком линијом и држањем свима показала да је спремна за краљевске дужности. У посљедњих пола године Кејт се појавила на десетак различитих хуманитарних и друштвених догађаја, а само пет пута јој је супруг био у пратњи.

Разлог томе је план краљевског двора да Кејт постане независан члан краљевске породице и на овај начин желе да је поставе у центар збивања, пише "Дејли мејл".

Кејт је првих 20 мјесеци брака била у сјенци свог супруга, а сада је дошло вријеме да се и сама истакне и докаже да је способна да обавља краљевске дужности.

За обликовање имиџа војвоткиње од Кембриџа одговорна је њена приватна секретарица и сарадница, 33-годишња Бека Дикон, а ако је вјеровати извору са краљевског двора, она има велике планове за Кејт у 2014. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана