Кејт трудна, Пипа се сели у Њујорк

Aгенције
Кејт трудна, Пипа се сели у Њујорк

Пријатељи војвоткиње од Кембриџа Кејт Мидлтон тврде да је она увјерена да је трудна, али ту срећну вијест Кејт и Вилијам још држе у тајности, иако су пресрећни.

Шушка се да су Кејт и Вилијам дијете највјероватније зачели током романтичном одмора на имању у Велсу, на који су се запутили одмах послије завршетка Олимпијских игара у Лондону.

Кејт је, наводно, трудна тек неколико седмица те пар чека право вријеме како би јавност о томе и службено обавијестили. Ту вијест ће објавити краљевска служба за односе с јавношћу, али тек када краљевски гинеколог потврди трудноћу.

Како пише сајт "Шоубиз", пар већ дуже вријеме покушава да добије дијете, а ова нагађања додатно појачава и посљедњи интервју принца Вилијама у којем није желио да потврди, али ни да негира приче о трудноћи.

- Ништа нећете извући из мене, уста су ми чврсто затворена. Али чињеница је да и Кејт и ја јако желимо породицу и јако се радујемо породичном животу - недавно је рекао принц Вилијам.

За то вријеме млађа сестра Кејт Мидлтон, Пипа ужива у шетњама Њујорком, па је чак почела да размишља о томе да се пресели тамо. Послије њујоршких забава, добрих излазака и гледања тениског турнира, Пипа се наводно бацила у потрагу за станом.

Ни на другом континенту Пипа не може да се сакрије од очију јавности, а након што се шушкало о њеној новој љубавној вези са богаташем Андреом Балазсом, сада се нагађа да озбиљно размишља о пресељењу у Њујорк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана