Кејт одбијали због облина

Агенције
Кејт одбијали због облина

Атрактивна плавуша Кејт Аптон, која је један од најтраженијих модела на планети, каже да јој је жао, али неке ствари на себи једноставно не може да промијени.

Кејт је у интервјуу "Вогу", чију нову насловну страну краси, рекла да јој се дешавало да је за неки посао одбију због облина. Она није типична мршава љепотица из свијета моде, већ права жена, што је добила природно и што не би мијењала.

- Дешавало ми се да ме одбију због ствари на које не могу да утичем. Заиста не могу да промијеним величину брусхалтера. Да, моје груди су праве! Могу до сутра да вјежбам или се здраво храним, али не могу да промијеним такве ствари - рекла је Кејт.

Лијепа плавуша рођена је у богатој и утицајној политичкој породици, а њена стриц Фред Аптон био је конгресмен Мичигена. Послије пресељења на Флориду Кејт је почела да машта о каријери модела, али је тада била превише ниска, па је дане проводила тренирајући препонско јахање у чему је била и изузетно успјешна. Међутим, са 15 година је нагло израсла до 178 центиметара па је умјесто одласка на државно првенство у јахању пошла на кастинг за "Елите Модел Манагемент" у Мајамију. Већ исти дан потписала је уговор са модном агенцијом "Елит". Убрзо се преселила у Њујорк гдје је добила први велики посао за "Гараге".

Појавила се у цијелом низу њихових кампања, а убрзо послије тога постала је заштитно лице "Гуесса", придруживши се тако именима попут Адријане Лиме. Њено лице и облине украшавале су многобројне паное и џамбо плакате по цијелом Њујорку и Кејт Аптон више није могла проћи незапажено.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана