Кејт Мос прославила 50. рођендан сеансом на карипском острву

Танјуг
Foto: Агенције

ЊУЈОРК- Британски супермодел, Кејт Мос, прославила је свој 50. рођендан са својом 21-годишњом ћерком Лилом Мос и блиским пријатељима на путовању без алкохола на карипском острву Мустик.

На то путовање одлучила се након што се осјећала "ужаснуто" због зависности од дроге њене полусестре Лоти Мос, преноси "Пејџ Сикс".

Међу званицама били су манекенка Розмари Фергусон, модна стилисткиња Кејти Ингланд, дизајнерка цвијећа Флора Старки, директорка модног кастинга Џес Шалет, дизајнерка Џес Морис и редитељка Сејди Фрост, које су у уторак на Инстаграму подијелиле снимке са "духовног" одмора.

На објављеним фоторгафијама види се Мос са вијенцима од тропског цвијећа на глави и око врата, како са пријатељицама сједи у нечему што је изгледало као молитвени круг.

Међутим, касније увече, група се пресвукла у елегантне хаљине, а легендарна љепотица из 90-их носила је делимично провидну црну хаљину за свечаност.

Иако је у прошлости отворено уживала у кокаину и алкохолу, због чега је 2015. године избачена из авиона због наводно пијаног стања, али и због вријеђања пилота, Кејт Мос је отворено прихватила "чистији" начин живота посљедњих година, лансирајући линију производа за његу коже и велнес  под називом "Космос" 2022. године и наводно уздржавајући се од конзумирања алкохола током 80 одсто свог времена, пише амерички портал.

Такође, прошле године је изјавила да је смањила пушење, напомињући да се тој навици окреће само "повремено".

Према писању америчког медија, изгледа да и Кејтина млађа полусестра сада жели да крене стопама супермодела, пошто је у видео снимку објављеном у понедјељак на ТикТоку Лоти у сузама признала да се "борила" са зависношћу од младости и изјавила да је четири дана трезна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана