Кејт Мидлтон жели порођај под хипнозом

Агенције
Кејт Мидлтон жели порођај под хипнозом

Лондон - Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон жели пород под хипнозом како би се све десило на што краћи, природнији и угоднији начин, иако критичари овог метода тврде да он не дјелује код свих жена, те да представља ризик за будуће мајке, преносе британски таблоиди.

Извори блиски краљевској породици кажу да “нењ аге” војвоткиња проучава овај нови тренд, посебно популаран код славних особа, при којем се користе технике хипнозе како би се смањио бол током порода, а о томе је расправила и са принцем Вилијамом.

- Кејт и Вилијам су јако узбуђени због идеје о порођају под хипнозом, а за сада су, кад је ријеч о њиховој беби, увијек радили све по своме. То укључује и Вилијамово инсистирање да буде присутан на порођају, што за строги и конзервативни краљевски протокол није уобичајено - наводе извори блиски овом краљевском пару.

У Великој  Британији порођај под хипнозом је све популарнији и алтернатива је порођају с аналгетицима. Такав порођај омогућава трудницама да се опусте техникама дисања, које помажу против болова, те смањује потребу за епидуралном инјекцијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана