Кејт Мидлтон заблистала у креацији српске дизајнерке

Срна
Кејт Мидлтон заблистала у креацији српске дизајнерке

Током седмодневне посјете Канади окончане минулог викенда ;британска принцеза Кејт Мидлтон носила је током хладнијих дана капут једне наше познате дизајнерке.

Ријеч је о сивом капуту дизајнерке Бојане Сенталер Николић са карактеристичним ребрастим рукавима који је изазвао велико интересовање канадских и других медија у свијету, а публицитет је допринио да сви преостали примјерци тог модела буду распродати рекордном брзином, иако је цијена једног безмало 1.200 долара.

О успеху младе канадске дизајнерке српског порекла писали су најтиражнији канадски дневни лист "Торонто Стар",затим национални њуз-магазин "Меклин'с"  који излази 100 година и многи други.

"Кејт Мидлтон је међународна икона стила и врло сам почаствована што је одабрала да носи Сенталер капут током посјете Канади. Посебно ме радује што је из моје колекције изабрала баш капут са ребрастим рукавима који је прави заштитини знак моје фирме. Она га је носила са продуховљеношћу и елеганцијом и заиста не могу бити срећнија", изјавила је за Бојана Сенталер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана