Кејт Мидлтон трудна трећи пут

Агенције
Кејт Мидлтон трудна трећи пут

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон очекују треће дијете, саопштила је Кенсингтонска палата, а вијест је потврдила краљевска породица.

На званичном "Твитер" налогу краљице Елизабете Друге стоји: "Војвода и војвоткиња од Кембриџа са задовољством објављују да очекују своје треће дијете".

Оно што је многе изненадило је и чињеница коју преносе британски медији. Многи су повезали то као лијепу игру судбине, јер је Кејт наводно сазнала да је трудна на 20. годишњицу смрти принцезе Дајане.

Посљедњих неколико дана Кејт је осјетила одређене промјене код себе - низак крвни притисак, убрзан рад срца, летаргију и честе мучнине па су сви сумњали да је трудна, што се касније и испоставило као тачно. Кејт и Вилијам већ имају двоје дјеце, принца Џорџа и принцезу Шарлоту.

Прву трудноћу су објавили кад је Кејт била неколико седмица у другом стању, након што је примљена у болницу децембра 2012. године.

Друга трудноћа је објављена у септембру 2014, кад су војвоткињу усљед проблематичних мучнина лијечили у палати. С обзиром на друго стање, Кејт се неће више бавити Центром за дјецу у Лондону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана