Кејт Мидлтон трпи стална понижења од краљице Елизабете

Танјуг
Кејт Мидлтон трпи стална понижења од краљице Елизабете

Лондон - Односи Елизабете II и Кејт Мидлтон постају све гори, тврди једна принцезина пријатељица, додајући да британска краљица ужива да јавно понижава супругу свог унука Вилијама.

Иста особа, која се представила као блиска пријатељица Кејт Мидлтон, казала је за магазин “Life&Style” да краљица непрестано малтретира принцезу.

Све је, наводно, почело када је краљица поново објавила један стари текст у којем се “од свих особа на двору које нису краљевске крви захтјева да се поклоне сваки пут када се сретну са неким од чланова краљевске породице”.

Иако предодређена да и сама једног дана ступи на британски трон, Кејт је принуђена да клекне кад год се нађе пред неким од чланова породице свог мужа.

Исти извор наводи да је краљица поново увела ово правило само да би понизила младу принцезу, “да је подсјети да је, иако веома популарна, мање значајна од краљице и било ког другог члана краљевске породице”.

- Краљица то чини из чисте љубоморе. Она завиди Кејт Мидлтон на популарности и чини све да је подсјети на њено поријекло - истиче принцезина пријатељица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана