Кејт Мидлтон први пут у јавности након завршетка хемиотерапије: Овако изгледа након девет мјесеци борбе

Г.С.
Foto: Илустрација

Кејт Мидлтон снимљена је у јавности први пут откако је завршила с хемиотерапијом.

Кејт (42) је са супругом Вилијамом кренула на мису у цркви Цратхие Кирк у Балморалу. Вилијам је био за воланом док је Кејт са шеширом на глави сједила на сувозачком мјесту.

Принцеза је снимљена само неколико дана након што се вратила својим службеним дужностима. Наиме, Кејт је почетком седмице одржала свој први службени састанак након више од девет мјесеци паузе због борбе с раком. На састанку је разговарала о свом пројекту Рани развој у дјетињству, а присуствовали су чланови њеног тима и представници фондације Рано дјетињство.

Будућа британска краљица, Кејт Мидлтон (42), која је прошле седмице открила да је њено лијечење завршено и да ће се полако вратити краљевским дужностима, испричала је у интимном видео снимку на коме је заједно са супругом, принцом Вилијамом и њихово троје дјеце, да се радује повратку на дужност.

- Мој пут до изљечења и потпуног опоравка је дуг и морам да наставим да сваки дан доживљавам онако како долази - рекла је тада.

Потом је рекла да ће учинити све што може, и да је „живот без рака“ сада њен „фокус“.

- Како се љето ближи крају, не могу да вам кажем какво олакшање је што сам коначно завршила хемиотерапију. Посљедњих девет мјесеци били су невјероватно тешки за нас као породицу. Живот какав познајете може се промијенити у трену и морали смо да пронађемо начин да се крећемо у олујним водама и непознатом путу. Борба са раком је сложена, застрашујућа и непредвидива за све, посебно за оне који су вам најближи. Са понизношћу, она вас такође доведе лицем у лице са вашим сопственим рањивостима на начин на који никада раније нисте разматрали, а са тим вам и даје нову перспективу - рекла је принцеза прошлог мјесеца, а преноси Она.рс.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана