Кејт Мидлтон одушевила публику клавирским наступом на Бадње вече

Агенције
Кејт Мидлтон одушевила публику клавирским наступом на Бадње вече

ЛОНДОН - Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон пријатно је изненадила публику својим клавирским наступом на Бадње вече. Наступила је са музичарем Томом Вокером на догађају у Вестминстерској опатији.

На „Твитер” налогу Кенсингтонске палате, објављен је снимак наступа пара који је, испоставило се, вјежбао у тајности.

Извели су до сада необјављену божићну песму „ For those who can´t be here ”, а кантаутор Вокер је изјавио да је идеја потекла од војвоткиње.

-Окупили смо се, увјежбавали смо пјесму девет пута. Отишла је на неколико дана и наставила да вјежба, а потом смо све снимили - додао је музичар.

Додао је да је био заиста импресиониран.

-Једна ствар је свирати засебно у студију, али сасвим друга свирати са гудачким квартетом и пијанистом уз два пратећа пјевача. Војвоткиња је била апсолутно фантастична - разбила је - рекао је Вокер.

У снимљеном уводу, Кејт је похвалила људе који су били инспирација и који су „служили многима” током „мрачног времена” пандемије.

Додала је да се Велика Британија суочила са бројним изазовима током пандемије, као што је губитак најмилијих а поменула је и напоре медицинских радника који су на првој линији одбране од вируса и под огромним притиском.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана