Кејт Мидлтон ноћна мора сваке снајке: Оно што она ради да би сачувала брак и породицу, мало која жена може и хоће

ГС
Кејт Мидлтон ноћна мора сваке снајке: Оно што она ради да би сачувала брак и породицу, мало која жена може и хоће

Кејт Мидлтон је ових дана оличење посвећене жене, мајке, принцезе и самим тиме што је тако савршена она представља ноћну мору за сваку снајку на планети, јер ко може надмашити то савршенство?

Како се ближи крунисање краља Чарлса, Кејт Мидлтон постаје све савршенија и савршенија.

Она је вјечито насмијана, одмјерена, услужна, увијек приступачна и ревносно обавља све своје дужности без иједног скандала. Она је све оно што Меган Маркл није и што није могла ни да замисли да ће бити, преноси Жена Стил.
Када је краљ затражио да се више штеди, Кејт је брзином муње рециклирала све своје одјевне комаде. Тако се и овај пут појавила у црвеном капуту којег је носила 2016. године, а који је тада износио око 1.500 евра, што је за краљевску породицу и тада и сада само ситница. Али када је краљ рекао да се штеди Кејт је то послушала без поговора.

Док извори блиски краљевској породици одговорно тврде како Вилијам има љубавницу, Кејт не допушта да се незадовољство или сумња виде на њеном лицу. На годишњицу брака, она насмејана позира поред Вилијама и то на бициклу - бајка!

Кејт је ових дана и најпоузданији члан краљевске породице - она је ту да дочека званице из цијелог свијета, да их анимира и проведе кроз догађај. Па коме још то може поћи за руком тако савршено? Никоме, осим Кејт Мидлтон, жени која је рођена да буде то што јесте - принцеза!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана