Кејт Мидлтон на јубилеју привукла пажњу паром наушница које су припадале Дајани

ГС
Foto: Taнјуг

Кејт Мидлтон поводом дугоочекиване прославе краљичиног платинастог јубилеја привукла је пажњу профињеним изгледом, али и детаљем који је свима запао за око.

 Војвоткиња од "Camebridgea"  за ову је прилику одабрала елегантну бијелу хаљину у стилу блејзера с потписом  Alexandra McQyeena чија је цијена око 3.000 фунти ( 6.900КМ), а коју је комбиновала са плаво-бијелим шеширом.

На све то, Кејт је додала пар блиставих наушница са сафиром и дијамантима које су некоћ припадале принцези Диани, пише Пеопле.

"Ово је први пут да смо видјели да Кејт носи овај пар наушница у јавности", рекла је Lauren Kiexna ауторица The Coyrt Jewelera објашњавајући зашто је то значајно откриће.

Диана је у својој колекцији накита имала неколико сафира, а ове посебне наушнице носила је у неколико наврата, укључујући Мет Галу у Њујорку 1996. те посјету Канади 1991., оба пута у комбинацији са огрлицом од сафира и бисера.

Дивовски сафир изворно је био брош, који је краљица поклонила Диани као вјенчани дар.

Касније је постао средишњи дио бисерне огрлице са седам нити која је постала Дианина омиљена - још један комад за који је могуће да га је Кате наслиједила, мада још увијек није виђен на њој.Један комад накита од сафира који Кејт никад не скида је њезин познати заручнички прстен којег је добила 2010. године, а који је такође припадао њезиној покојној свекрви.

Британски медији саопштили су како краљица неће присуствовати на данашњој миси поводом свог јубилеја јер је јуче осјећала "нелагоду".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана