Кејт Мидлтон на балкону поред краља Чарлса, обоје се боре против најтеже болести

Срна
Foto: АБЦ Њуз

Принцеза од Велса и краљ Чарлс Трећи данас су се, уз преостале чланове краљевске породице, поново окупили на балкону Бакингемске палате, први пут откако су објавили да обоје болују од рака.

Кејт се придружила члановима краљевске породице да гледају спектакуларан лет војних авиона и да поздраве присутне грађане, а ово је њен велики повратак у јавност након почетка борбе против рака, која траје пола године.

Упркос борби против тешке болести, принцеза је све време била насмејана, а уз њу су била и њена дјеца - принчеви Џорџ и Луи и ћерка Шарлот, као и супруг, принц Вилијам.

Принцеза је ове године за краљеву параду понијела хаљину модне дизајнерке Јенни Пацкхам</а>.

Коса јој је стилизована у облику ниске пунђе, а стајлинг је употпунила црно-бијелим шеширом марке Филип Треачи и Касандра Гоад бисерним минђушама које коштају 6.061 долара, пише Пајџ Сикс.

Уз све је понијела црну клач торбицу марке Мулберри од 750 долара, као и брош који представља симбол Ирске гарде, чији је принцеза почасни пуковник.

Принцеза од Велса је у поруци којом се јуче обратила истакла да је одушевљена свим љубазним порукама подршке и охрабрења у последњих неколико мјесеци.

„То је стварно променило свијет за Вилијама и мене и помогло нам је обома у тешким временима. Као што сви који пролазе хемиотерапију знају, постоје добри и лоши дани. Током тих лоших дана осјећате се слабо, уморно и морате да се препустите да се ваше тијело одмори. Али у добрим данима, када се осјећате снажније, желите да најбоље искористите да се осјећате добро.

Моје лијечење је у току и трајаће још неколико мјесеци. Када се осјећам довољно добро, задовољство ми је да се укључим у школски живот, проводим вријеме бавећи се стварима које ми дају енергију и позитивност, као и да почнем да мало радим од куће.

Радујем се што ћу овог викенда са својом породицом бити на краљевој рођенданској паради и надам се да ћу имати неколико јавних ангажмана током лета али исто тако знам да се нисам у поптуности опоравила.

Учим како да будем стрпљива, посебно са неизвјесношћу. Узимам сваки дан онако како долази, слушам своје тијело и допуштам себи да одвојим потребно вријеме за оздрављење.

Много вам хвала на разумевању и свима вама који сте тако храбро поделили своје приче са мном“, навела је Кејт у поруци, уз фотографију која крије јаку симболику, преноси Курир.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана