Кејт Мидлтон љута због лажне насловнице

Агенције
Кејт Мидлтон љута због лажне насловнице

Када не можеш да добијеш праву ствар, онда је добра и фото-монтажа - изгледа да је ово био мото уреднице модног часописа Marie-Vlaire за Јужну Африку, чије је најновије издање освануло са лажном сликом Кејт Мидлтон на насловној страни.

Познато је да млада британска принцеза одбија да позира за модне часописе - недавно је одбила чак и чувени амерички магазин Vogue - па су у Mari-Claire одлучили да посегну за фан арт илустрацијом.

"Били смо тако инспирисани њеним бајковитим вjенчањем и њеним животом принцезе да смо је изабрали за насловницу нашег августовског броја", објаснили су у магазину чија илустрација приказује војвоткињу од Кембриџа у шареној афричкој креацији Клајва Рандла.

„Насловница је хипер-реална илустрација Кејт, која би требало да буде наша посвета новој модној краљевској икони", казала је уредница Аспасија Карас. Слику прати наслов: „Принцеза носи најбоље локалне дизајнере Јужне Африке", уз звjездицу: „Наравно да не носи, али би требало".

У магазину је објављено још пет илустрација Кејт обучене у гардеробу локалних креатора.

Овај "омаж" се, међутим, није ни мало допао Кејт Мидлтон која сматра да свођење на пуку модну икону банализује њену краљевску функцију.

Ово је трећи пут овог мjесеца да се принцезин лик неовлашћено појављује на насловници неког часописа.

Прво је аустралијски таблоид Woman's Day објавио ексклузивне фотографије Кејт у бикинију са меденог мjесеца на Сејшелима, а на првој страни америчког листа New Republic представљена је са пожутелим зубима уз наслов "Нешто је труло. Посљедњи дани Британије".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана