Кејт Мидлтон је открила нови аспект њеног стила

Агенције
Кејт Мидлтон је открила нови аспект њеног стила

Један од најпопуларнијих трендова овог љета је одјећа која открива рамена.

Оваквим одјевним комадима опсједнуте су све модерне дјевојке - од Ријане и Оливие Палермо до Алексе Чанг.


Али, да ли овај тренд могу приуштити чланови краљевске породице, или је то ван оквира прописа? И ако је тако, када и како носити овај љетњи тренд?

На крају Кејт Мидлтон, која се појавила у музеја у Лондону током церемоније Art Fund Museum Of The Year 2016, можда је најбољи и најмодернији начин који смо управо видјели.

Фантастично лијепа и секси хаљина бразилског бренда Barbara Casasola, коју је војвоткиња носила по први пут, била је уздржано тумачење омиљеног стила многих модела и блогера: коктел хаљина средње дужине, уравнотежене чулне силуете и луксузна и гламурозна у исто вријеме. Минималистичком стилу Кејт је додала сандале у нуде боји, другог бразилског бренда - Shultz.

Да ли то наговештај предстојећим Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, који ће ускоро рећи све? Порука подршке бразилском олимпијском тиму? Несумњиво. Као што знате, Кејт Мидлтон је сјајан дипломата. И њена хаљина у пару са блиставом торбом, макар декларативно, представља златну медаљу у низу брилијантних фотографија војвоткиње од Кембриџа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана