Кејт Мидлтон изложена свјетском скандалу, ово су главни кривци зашто јој је живот постао пакао

ГС
Кејт Мидлтон изложена свјетском скандалу, ово су главни кривци зашто јој је живот постао пакао

Кејт Мидлтон налази се у центру скандала изазваног обрађеном фотографијом коју је Кенсингтонска палата објавила у суботу, на Дан мајки.

Грешке које су уочене на слици, а због чега је ту фотографију повукло водећих шест новинских агенција, покренуле су лавину критика и негативних коментара, упућених прије свега принцези од Велса, али и двору.

Ипак, сама Кејт је највише штете претрпјела. Није помогло ни њено признаје да је уређивала слику па ни то што се извинила јавности због омашке која јој се десила као аматерском фотографу. Стручњак за британску краљевску породицу Ричард Еден упире сада прст на главне кривце који су доприњели да принцеза буде изложена огромном свјетском скандалу.

Еден каже да су  „бацили под аутобус” срамотни представници Кенсингтонске палате и принц Вилијам који се не понаша као џентлмен. Они су пустили да принцеза од Велса преузме кривицу због спорне слике, истиче он за Палаце Конфиденшл.

– Јако сам тужан и некако фрустриран због цијеле ствари јер ми је јако жао Кетрин – рекао је Џоу Елвину и Ричарду Кеју уредник Дејли мејла.

Напоменуо је: „У суштини, била је под толиким притиском људи који су говорили „желимо фотографију, желимо да знамо како је, реците нам како је”, и због сличних ствари”. ‘И коначно објавила је ову фотографију, фотографисао ју је принц Вилијам, јасно су то рекли када су објавили слику.

 То није нека лична ствар, то су објавили људи из комуникација Кенсингтонске палате, а онда је она бачена под аутобус”, преноси Жена Блиц.

Еден каже да је Кејт или била присиљена да преузме кривицу или је пристала да објави потписану изјаву.

„Мислим да је то срамотно. Врло је неџентлменски од принца Вилијама што терет ставља на њу. Забога, он је тај који је снимио фотографију.

И представници су то јавно објавили. Они су то објавили, то је њихов посао. Мислим да је апсолутно срамотно што су јој рекли: „Иди и објасни шта си урадила”. Не, то је ваш посао. Преузмите мало одговорности”.

Ричард се обрушио и на савјетнике око принца и принцезе од Велса рекавши да су им потребни добри и јаки људи у њиховој близини.

Не желите да вам неко патетично каже: „Разумијем”, добро би им дошло кад би имали јаче савјетнике и не би ме изненадило да ово доведе до промјена, не сада… онда на крају”. Додао је касније у емисији да је у овој фази нејасно колики је ниов унутрашњих посљедица.

„Неки су могли да изгубе посао, губили су се послови и за мање прекршаје које сам видио током година. Јадни несрећни службеници за штампу добили су заповијест за марш, али чини се помало непоштеним свалити све на слуге“.

Еден није убијеђен да је Кејт крива за фијаско са сликом јер је цијела ситуација чудна.

. Мислим да је за ову прилику можда требало да позову фотографа умјесто што је фотографисао ње муж. Мислим, чини се да је можда неко дошао да помогне око фризуре, шминке и осталог… па је можда ушао фризер па је могао да дође неки талентовани фотограф – навео је он.

Подсјетимо, Кејт Мидлтон је 16. јануара оперисана због проблема са абдоменом, од тада траје њен опоравак, требало би да се до Ускрса врати дужностима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана